Siden vises best i Internet Explorer                                                           http://www.zantiagosiden.com © Alt på denne siden er copyrightbeskyttet

 

 

 

 

 

Resultater 2011

 

 

 

 

 

 

 

[2009]  [2010]  [2012]  [2013] 

  

 

 

09.10.11

Norra Taxklubben, Timrå

Dommer: Bertil Lundgren

Sasja: Exc.1 CK 3.BHK CERT !

Jago: Exc. 1 CK 1. BHK BIR !

 

08.10.11

SKK Sundsvall

Dommer: Lars Widèn

Sasja: Exc. 3

Jago: Exc. 2

 

18.09.11

HDHK Løten, klubbmesterskap i blodspor

Dommer (Sasja): Vidar Bakkelund. Dommer (Jago): Edgar Johnsrud

Sasja: 1. Premie, nummer 2!

Jago: 1. Premie, nummer 3!

 

11.09.11

RDHK Sandnes

Dommer: Vigdis Nymark

Sasja: Vg

Jago: Exc. 2 CK 3BHK

 

10.09.11

NKK Rogaland

Dommer: Jochen Eberhart

Sasja: Exc. 2

 

07.09.11

HDHK, Bevegelig sporprøve

Dommer: Eva Moen 

Sasja: 2. Premie

 

13.08.11

NJFF Prestøya

Dommer: Frank Christensen

Sasja: Vg

 

07.08.11

Båstad Gr. eier JFF

Dommer: Petter Steen

Sasja: Vg

 

31.07.11

SKK Ransäter

Dommer: Ulf Wall

Jago: Exc. 4 CK

Sasja: Exc. 2

 

30.07.11

Lukket rasemesterskap i blodspor

Dommer: Bjørn Johannesen

Jago: 1. premie, nummer 6!

 

20.07.11

HDHK, Ordinær hiprøve

Dommer: Steinar Waage

Sasja: 1. Premie

 

23.07.11

HDHK, Ordinær hiprøve

Dommer: Urban Hasselberg

Sasja: 1. Premie

 

19.07.11

HDHK Elverum, Ordinær sporprøve

Dommer: Edgar Johnsrud

Sasja: 1. Premie

Jago: 2. Premie

 

17.07.11

HDHK, Elverum

Dommer: Lars Widèn

Jago: Exc. 1 CK 2BHK

Sasja: Exc. 2 CK Res. CERT 4BHK

 

16.07.11

SKK Int. Tvååker

Dommer: Wejenborg Weggemans

Sasja: Exc. 2

Jago: Exc. 2

 

02.07.11

NKK Trondheim

Dommer: Ralf Campbell

Sasja: Exc. 4 CK

 

12.06.11

Vest-Agder DHK, Hortemo i Kristiansand

Dommer: Per Harald Nymark

Sasja: Exc. 3

 

Sasja fikk en fin kritikk og helt ok premiering. Sasja er en type hund som ikke alltid faller i smak hos alle dommere, og det er i orden. Dette var ikke Sasjas dag til å nå helt til topps, men det vet man jo ikke før man har prøvd :-) Litt festlig er det at det står "kraftig hann" på kritikken, lille Sasja på 8,5 kg. som var minst av alle standardene i dag ;-)

 

Sasjas kritikk: Snart 2 år. Kraftig hann av utmerket type. Hode har god lengde, godt rasepreg, godt utviklet kropp. Litt lenger brystben ønskes. Akseptabelt vinklet i front, gode vinkler bak. God pelskvalitet, godt gemytt. Parallelle, gode bevegelser.

 

HDHK, Løten

Dommer: Irene Krogstad (N)

Sasja: VG

 

En skuffende utstillingsdag. Sasja fikk Very Good fordi han vrir den ene poten litt ut. Ellers fikk han en kjempefin kritikk som ikke gjenspeiler premiegraden. Dommere er opptatt av forskjellige ting, og det må man bare godta.

Kritikken: Flott type. Godt hode, godt ansatte ører, god hals, god overlinje. Kunne hatt mer vinkel i overarm. Velvinklet bak. Meget god over og underlinje, god pels og farge. Beveger seg meget godt fra siden, kunne vært litt mer parallell foran. Pga. forben tildeles Very Good.

 

NKK Kristiansand

Dommer: Ann Carlström (S)

Sasja: Exc. 1, CK, CERT, 2. BHK, Res. CACIB

 

Dag 2 på Kristiansandsreisen. I dag stilte vi bare Sasja, og det gikk veldig bra! Han var den eneste bortsett fra den nordiske championen som fikk CK, og fikk derfor storcertet sitt! Kjempegøy var det, og lille Sasja viste seg fra sin aller beste side i dag. Flott kritikk og premiering, og flott dag. Neste stopp for oss blir Løten om 2 uker, og så tar vi en liten før-sommerferie fra utstillingsringen :-)

 

Bilder fra utstillingen: https://picasaweb.google.com/arnlenjen/NkkUtstillingIKrSand080511#5604771161061028866 

Alle foto: Lene Normand Jensen

 

Aust-Agder DHK, Lillesand

Dommer: Petter Steen (N)

Sasja: Exc. 2 i brukshundklasse med CK, 5. i BHK.

Jago: Exc. 1 i CHKL med CK, 2. BHK

 

Kjempefin dag i Lillesand med gode venner, og gode resultater. I dag gikk det bra for mange kjente, og det var utrolig mange glade mennesker på utstillingsplassen. Sasja ble nummer 2 i brukshundklasse med CK bak Tranevangs MA Chamonixtax som ble champion i dag, og var nummer 5 i beste hannhund, med fin kritikk. Jago fikk CK i championklasse og plasserte seg som 2. beste hannhund. Vi er kjempefornøyde med dagen! Yngstemann i huset deltok også i barn og hund, og jammen vant han ikke og fikk masse flotte premier. Det var nok den gladeste av alle på hele utstillingen :-)

 

 

 

Telemark DHK, Skien

Dommer: Lars Omdal (N)

Sasja: VG

 

Sasja fikk very good i dag, og dette er ikke noe vi legger spesielt mye vekt på. Ikke en dommer for vår type hund, rett og slett. Sasja fikk sin dårligste kritikk noensinne, og det er nesten så man må smile litt av det. Dommere er forskjellige! Denne utstillingen går nok rimelig fort i glemmeboka ;-)

 

 

DKK National, Næstved i Danmark, 22.04.11

Dommer: Wilfred Peper, Tyskland

Sasja: Exc. 1 i Brukshundklasse med CK

Jago: Exc. 2, CK, CERT, 2 BHK, Ny DKUCH og NORDUCH

 

11 timers kjøretur ned til Danmark en torsdag i April er vel ingenting, vi tok påskeferien i Danmark i år! Herlig sommervær ventet oss da vi kom frem, og ingenting kunne passe oss bedre enn en påske helt uten snø, appelsin og Kvikk Lunsj. 23 + i skyggen, herlig sol, grønt gress og knopper på trærne var et deilig syn for bleke Hedmarkinger som kom rett fra et brunt og vått hjemland der snøen bare nesten har forsvunnet. Langfredag var det national DKK-utstilling i Næstved, og etter en god del timer med venting var det endelig vår tur. Sasja var først inne, og gikk kjempefint i ringen i dag. Kritikken var som følger: Scissorbite - masculine dog - excl. head - correct topline - excl. proportions, angulations, feet, chest and tail - excl. coat, excl. moover.

Jago viste seg strålende i dag, og ble kun slått av DKCH(S) DKBRCH(G) INTUCH Hesselvang's Classic i klassen og i BHKL. Derfor fikk han motta certet og kan nå kalle seg DKUCH NUCH SE UCH NORDUCH N VCH SE VCH Örnbergets Zantiago! Mor var desverre ikke forberedt på å gå i ringen med Sasja i BHK, og kastet seg inn i siste liten. Det var ingen tid til godbit eller noe annet, og det gikk derfor nesten som det måtte gå - med ingen plassering i BHK. Dommeren bestemte seg allerede etter én runde at de to championene skulle stå først, og Jago ble derfor 2. BHK. Jago sin kritikk: Scissorbite - masculine dog - excl. head - excl. topline, proportions, angulations, feet and chest - correct tail - excl. coat, excl. moover. 

 

 

 

 

NKK Bø, 20.02.11

Dommer: Wenja Rui

Sasja: Exc. 1

 

Jago venter på at det skal bli 1 år og 1 dag siden første Cacib, slik at han kan dra til utlandet og jakte på et til. Han var derfor ikke påmeldt til Bø. Vi stilte Sasja i unghundklasse, og han fikk Excellent, men desverre ingen CK. Han vant klassen sin. Han var ganske urolig i ringen, og ville ikke stå i ro og stille seg opp skikkelig, noe som resulterte i at han fikk trekk for at han var knapt vinklet bak. Siden han vanligvis står godt på vinklene sine og faktisk ikke ER dårlig vinklet, så er det dumt at han strakk ut vinklene sine og ikke stilte seg opp ordentlig "når det gjaldt". I trav viste han seg veldig fint, som vanlig. Vi kommer sterkere tilbake neste gang, og Sasja vil nok bare fortsette å utvikle seg fint!! Sasja oppførte seg eksemplarisk, og var en drøm å ha med seg på tur, så vi blir nok ikke hjemme neste gang heller! ;-) 

 

 

 

Sasja fikk prøve seg som flokkdyr i helgen, siden vi overnattet hos Jannicke. Sasja nærmest kameraet, som eneste standard blant 4 dverger og 3 kaniner. Vi hadde med oss Jannicke sin Hedmogläntans Emilio Estevez til Bø som fikk 1. Excellent CK 2. BHK Res. Cacib.

 


 

 

 

 

Christina og Anne Bergsengene

 

Viulvegen 16, 2380 Brumunddal (N)

 

 

 

 

 

 

N UCH SE UCH N VCH SE VCH

 

Örnbergets Zantiago